Životní styl

Zajímavé články o životním stylu, zdraví a jídle Tě inspirují ke zdravějšímu a šťastnějšímu životu. Dozvíš se zde zajímavé tipy, jak si život zpříjemnit a zkvalitnit.

zivotni-styl

Poslední články

svatba-v-plamenech.jpg

Svatba v plamenech

11.6.2014 > Životní styl

Měla to být normální svatba s dortem a focením v parku. Ale trochu se to zvrtlo, když okolní lesy zachvátil rychle se šířící oheň. Idylické svatební fotky pak trochu připomínají vojáky v Iráku a hořící ropné pole.

cokoladova-dieta.jpg

Čokoládová dieta

7.3.2014 > Životní styl

Milovníci čokolády pozor! Dle nejnovějších výzkumů se dá hubnout i když jíte čokoládu! Sice se jí nelze cpát celý den, což je určitě škoda, konzumace musí mít určitá pravidla.

stevie.jpg

Stevie sladká

18.8.2013 > Životní styl

Stevie sladká, přírodní sladidlo bez kalorií s léčivými účinky. Zamezuje zubnímu kazu, urychluje metabolismus, snižuje vysoký krevní tlak a snižuje projevy cukrovky. Je to též výborný antioxydant. Označení nového sladidla je E960.

cukr-kostky.jpg

Zabijácký cukr

17.8.2013 > Životní styl

Víte, co je jednou z největších metel moderního lidstva? Jestli tipnete nemoci, války nebo dopravní nehody, budete blízko. Tyto pohromy přichází bleskově a mají na kontě tisíce mrtvých. Ale ten skutečný zabiják je pomalý, ale mnohem účinnější - cukr. Tvoří se na něj závislost, spořádáme ho ohromné množství a výsledkem je obezita, která nás ve velkém zabíjí.